Autor |
Wiadomość |
Cal Lightman [Qzin]

|
BSG |
|
Ponieważ Kodi ponoć mieć dostęp do BSG Pegasus. Ja chciałem się dowiedzieć, kiedy możemy się ustawić i pograć. I ew. kto byłby chętny, bo nie mogłem się doczekać zabawy z dodatkiem. No i oczywiście zwykłym BSG też, bo dodatek samodzielnie to chyba lipa.
_________________ Pointman lvl 10
0 exp |
|
Sro Sty 13, 2010 00:04 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Sty 13, 2010 00:04 |
|
 |
Calvin Roth
Cywil

|
|
|
jo chemtny
_________________ Cpt. Dickface: *z wyrazem wściekłości wymalowanym na twarzy zwracając się do Maj. Dumbass'a* Mogę mu kazać zrobić 100 pompek?
Cal: *z radością małego dziecka na widok motylka któremu może oderwać skrzydełka* Kazać to Ty sobie możesz.
 |
|
Sro Sty 13, 2010 00:07 |
|
 |
Kyl Nakov
Porucznik

|
|
|
Nie da sie grac w sam dodatek :D Ale spoko, ja moge zalatwic wszystko :D
Tylko nie mam pojecia kiedy bede miec czas, najprawdopodoniej jakos w przyszlym tygodniu.
Piszcie kiedy mozecie, gra trwa ok 4-5h (chyba, ze Cyloni sa sprytni XD)
Tylko nie wiem czy bede w stanie Wam wyjasnic zasady, wiec najlepiej sobie poczytajcie wczesniej instrukcje :D
_________________ "Nie może być nic logiczniejszego niż język, w którym wszystko, co nielogiczne, jest wyjątkiem!"
Witold Gombrowicz — Ferdydurke |
|
Sro Sty 13, 2010 12:36 |
|
 |
Cal Lightman [Qzin]

|
|
|
Znamy BSG zwykłe ;). Czytałem już instrukcję do pegasusa. Jedyne czego nie załapałem to o co chodzi z tym układaniem cywilnych gotowych do startu, ale whatever.
Tutaj się chyba opłaca być ukrytym cylonem do końca, bo jako admirał można odlecieć i przegrać ludziom grę czyż nie? xD
0 exp |
|
Sro Sty 13, 2010 12:37 |
|
 |
Calvin Roth
Cywil

|
|
|
A postacie zmienili/dodali? bo stary adama w podstawce to sie na chuja nadawal a nie na cylona - 2 runda aktywacja i chuj w dupe z takimi umami ze do kazdego testu dorzucisz ludziom na plus;p
_________________ Cpt. Dickface: *z wyrazem wściekłości wymalowanym na twarzy zwracając się do Maj. Dumbass'a* Mogę mu kazać zrobić 100 pompek?
Cal: *z radością małego dziecka na widok motylka któremu może oderwać skrzydełka* Kazać to Ty sobie możesz.
 |
|
Sro Sty 13, 2010 14:55 |
|
 |
Kyl Nakov
Porucznik

|
|
|
Flos, to sie nie dorzuca, albo dorzuca jedynki :P
Sa nowe postacie. Admiralem teraz jest Cain i ma fajne skille :D
_________________ "Nie może być nic logiczniejszego niż język, w którym wszystko, co nielogiczne, jest wyjątkiem!"
|
Sro Sty 13, 2010 15:29 |
|
 |
Cal Lightman [Qzin]

|
|
|
Adama jest fajny teraz. Właściwie to wpytnie się combuje jeśli gra Ellen Tigh i przekazuje adamie Treachery (jedynki) i Adama je wrzuca na plus xD.
(Bo chyba da się tak)
+ Adama jako Cylon może poczekać i się aktywować jak będzie treacherowany skillcheck i zabrać wszystkie, po czym ujebać następny test i się aktywować ;].
0 exp |
|
Sro Sty 13, 2010 17:57 |
|
 |
Kyl Nakov
Porucznik

|
|
|
Kuzyn, nie mozna przekazywac kart :P Ale Ellen jest dobra :D
Troche sie balam tych teacherów ale sa fajne. Zwlaszcza, jak sie gra cylonskim liderem :D
|
Sro Sty 13, 2010 19:25 |
|
 |
Cal Lightman [Qzin]

|
|
|
Ellen Tigh ma zasadę, jakąś? Że co turę może przekazać komuś 1 swoją kartę do skilla by dobrać dwie nie? To się daje Adamie. Albo daje się Saulowi jeśli ma 0 kart na łapie by je odrzucać. Ellen jest wpytna. Na Cylona i na człowieka, chociaż pomaga cyclonom.
0 exp |
|
Sro Sty 13, 2010 22:26 |
|
 |
Kyl Nakov
Porucznik

|
|
|
Ty, moze. Nia nie gralam jeszcze :D
Teraz jest fajne, bo lider cylonow moze miec za zadanie pomoc ludziom :D
|
Czw Sty 14, 2010 13:09 |
|
 |
Cal Lightman [Qzin]

|
|
|
No ba! A wtedy to Cyloni są screwed. A Ludzie w sumie nie bardzo wiedzą jak traktować cylońskiego lidera.
Anyway no Ellen Tigh jest dobra no xD. Tylko że się kombuje z Saulem. Ew. przekazujesz komuś karty do skillchecków takie na - i trudno ;D. I ciśniesz że to cylon bo wrzuca do testu xD.
0 exp |
|
Czw Sty 14, 2010 15:55 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Sty 14, 2010 15:55 |
|
 |