Forum Sesje w systemie Stargate Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Stargate SG-1. - Ostatnia linia obrony
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum Sesje w systemie Stargate Strona Główna » Mission Files Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Stargate SG-1. - Ostatnia linia obrony
Autor Wiadomość
Kyl Nakov
Porucznik

Post Odpowiedz z cytatem
Ludzie, nie spoilerujcie nam, ludziom z NNY :D

Sro Sty 13, 2010 16:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Reklama

Sro Sty 13, 2010 16:49
A.A. West
Major

Post Odpowiedz z cytatem
Cody... misja na Olimpie miała miejsce PRZED ewakuacją Alfy... więc nie ma spoila :P

Sro Sty 13, 2010 17:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cal Lightman [Qzin]

Post Odpowiedz z cytatem
Kasiu nie Reynolds tylko Freeman xD. Reynoldsem to był Ertai na Larpie SG xD

Poza tym jak dla mnie zawsze priorytetem jest nie wpuszczanie Goa'ulda do bazy xD.

0 exp
Sro Sty 13, 2010 17:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kyl Nakov
Porucznik

Post Odpowiedz z cytatem
Kasiu, aha, to ok :D
To jak beda jakies spoilery to prosze Was, oznaczajcie :)

Sro Sty 13, 2010 19:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Cal Lightman [Qzin]

Post Odpowiedz z cytatem
Rozdział 6.

Nowy jork, Times Square. Każdy był tutaj chyba przynajmniej raz. Odwzorowali to miasto tak dobrze, że niechcący dali nam przewagę taktyczną. Będąc na terenie wroga byliśmy na swojej ziemi, a oni musieli się orientować w terenie. Znaleźliśmy małą kamienicę przy 42 ulicy z widokiem na cały plac. Siedząc, próbowałem na chłodno ocenić sytuację. Doszedłem do wniosku, że nie mamy czego szukać w mieście i choć wizja partyzanckiej walki miała swoje uroki, była ona zbyt niebezpieczna zważywszy na przewagę liczebną wroga. Odrzuciwszy szybko plan "B" uznałem, że pora na plan "C".
- Teal'c. Mam pomysł. Znikamy stąd. - Jedna uniesiona brew pokazała mi, że wypadałoby mi wytłumaczyć trochę więcej na temat celu naszej wycieczki. - Jest jedno miejsce, gdzie możemy wezwać pomoc. Nasza sonda przekazywała obraz lasu, pamiętasz?
- Jak planujesz ją odnaleźć, O'Neill?
- Nie mam pomysłu, ale siedząc tutaj narażamy się na śmierć, więc lepiej nie pozostawać w jednym miejscu przez za d... - Ryk silników odrzutowych dwóch Gliderów przelatujących tuż koło okna zagłuszył moje "Padnij", ale Teal'c zareagował bezbłędnie. Szukali nas. Jeśli zauważyli nas w tym oknie to już po nas. Cały urok zabawy w chowanego wysiada, gdy znajdą twoją ulubioną kryjówkę, w której siedziałeś ostatnie 7 rund. Początkowo planowałem opuszczać miasto przez wrota, ale plan "A" był niewykonalny. Może przez drużynę A. Na pewno nie przez 2 żołnierzy, gdzie wrota były obstawione silniej niż fort knox. Później chciałem uciec pod osłoną nocy, ale tak dokładna replika na pewno miała oświetlenie identyczne z nowojorskim. Został więc plan "C". Szkoda, że nie pomyśleliśmy wtedy o planie "D". Ukraść statek i skakać w nadprzestrzeń, ale będąc w stresie, odszukanie sondy wydawało się nam logiczne. Nie wiedzieliśmy, że ktokolwiek będzie próbował to odebrać nie będzie pochodził z SGC.

0 exp
Pią Sty 15, 2010 17:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kyl Nakov
Porucznik

Post Odpowiedz z cytatem
Time Square <333
Chociaz po BSG mam focha na to miejsce XD

Sob Sty 16, 2010 15:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Psiok001

Post Odpowiedz z cytatem
Teal'c i jego szybka reakcja opłaciły się. Drużynie udało się uciec, a reszta mogła pomyśleć nad zadaniem przewiezienie sporej biblioteki sekretnych zwojów.
Pią Mar 13, 2020 15:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rinxomel5610

Post Odpowiedz z cytatem
Ile kosztuje podróż do Tajlandii? Mam w głowie podróż, która ma trwać około 2 tygodnie. Czy informacje z https://podroznemiejsca.pl/koszt-wycieczki-do-tajlandii-ile-zaplacisz-za-podroz/ wystarczą by się dobrze przygotować?
Pon Wrz 22, 2025 19:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rinxomel5610

Post Odpowiedz z cytatem
Ile kosztuje podróż do Tajlandii? Mam w głowie podróż, która ma trwać około 2 tygodnie. Czy informacje z https://podroznemiejsca.pl/koszt-wycieczki-do-tajlandii-ile-zaplacisz-za-podroz/ wystarczą by się dobrze przygotować?
Pon Wrz 22, 2025 19:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rinxomel5610

Post Odpowiedz z cytatem
Pon Wrz 22, 2025 19:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kolanzzim4561

Post Odpowiedz z cytatem
W tym przypadku myślę, że trzeba przemyśleć wszystkie możliwe opcje jakie mamy do wyboru.

Pon Wrz 29, 2025 21:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
alozimwr993

Post Odpowiedz z cytatem
Niekiedy warto po prostu wysłuchać innych, zanim się odpowie.

Sob Gru 20, 2025 00:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Gru 20, 2025 00:16

Odpowiedz do tematu    Forum Sesje w systemie Stargate Strona Główna » Mission Files Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: