Autor |
Wiadomość |
SrebrnyŻuk
|
|
Opinie o Legion Real Estate |
|
Dzień dobry, obecnie rozważam inwestycje w nieruchomości na Bali i studiuję oferty różnych firm. Interesuje mnie fundusz Legion Real Estate, który zajmuje się projektami willi, apartamentów i kamienic.
Czy ktoś z Was już z nimi współpracował? Jak oceniacie ich pracę? Jaki jest poziom obsługi, na ile przejrzyste są warunki i czy zyski rzeczywiście pokrywają się z obiecywanymi prognozami? Będę wdzięczny za szczere opinie - pomogą mi podjąć świadomą decyzję!
|
|
Pon Sty 27, 2025 11:06 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Sty 27, 2025 11:06 |
|
 |
AlexN
|
|
|
|
Zainwestowałem z Legion zdalnie - wszystko było szybkie i jasne. Dokumenty zostały sporządzone, budowa idzie zgodnie z planem. Aleksander i jego zespół to profesjonaliści, polecam
|
|
Pon Sty 27, 2025 12:17 |
|
 |
ZimnyKamień
|
|
|
|
Po współpracy z Legion Real Estate miałem same pozytywne wrażenia. Kupiłem mieszkanie w BlueZen w okolicy Букіту❤️ Podobało mi się, że menedżerowie zwracają uwagę na każdego klienta i nie narzucają rozwiązań
|
|
Pon Lut 10, 2025 20:13 |
|
 |
luter333
|
|
|
|
Bardzo ciekawy temat i całkiem zgadzam się z moim przedmówcą.
_________________ fitberg.pl |
|
Czw Lut 20, 2025 22:04 |
|
 |
saros73566
|
|
|
|
Thanks for taking the time to line this all out for people like us. This post was very useful in my opinion. 온라인바카라
|
|
Pon Mar 24, 2025 10:55 |
|
 |
KroplaMgieł
|
|
|
|
Przy wyborze nieruchomości na Bali ważne jest, aby wziąć pod uwagę niuanse prawne - ziemia należy do lokalnych mieszkańców, a obcokrajowcy mogą posiadać nieruchomości tylko w ramach określonych programów. Legion Real Estate natychmiast wyjaśnił wszystkie kwestie prawne, zaoferował kilka schematów rejestracji i pomógł mi sporządzić umowę z deweloperem, biorąc pod uwagę moje życzenia. Podobał mi się poziom obsługi: spotkali się ze mną na lotnisku, zorganizowali wycieczki do obiektów w Uluwatu, Bukit i Jimbaran. W rezultacie wybrałem willę w Bingin - The Coco Boulevard . Teraz czekam na zakończenie budowy, okresowo otrzymując raporty i filmy. Wszystko jest przejrzyste i profesjonalne.
|
|
Wto Kwi 01, 2025 13:10 |
|
 |
KamiennySzmer
|
|
|
|
Zainwestowałem w sanny vilage. Jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem, zespół pracuje dobrze)
|
|
Pią Kwi 11, 2025 16:07 |
|
 |
BladyPłomień
|
|
|
|
Legion Real Estate to dla mnie coś nowego. Na początku wątpiłem, czy mogę zaufać inwestycjom na Bali, ale po skontaktowaniu się z menedżerami zdałem sobie sprawę, że firma działa jasno i profesjonalnie. Warunki budowy są odpowiednie, zwrot też nie jest zły) Myślę, że nadszedł czas, aby spróbować!
|
|
Pon Kwi 14, 2025 14:52 |
|
 |
ObcyTon
|
|
|
|
Dobra organizacja procesu. Menedżerowie są uprzejmi, na pytania odpowiadają szybko. W Uluwatu widzieliśmy willę, wszystko nam się podobało. Jest kilka drobnych niuansów, ale można je rozwiązać
|
|
Wto Kwi 15, 2025 15:54 |
|
 |
ObłokCiszy
|
|
|
|
Legion Real Estate sprawia wrażenie rzetelnej firmy, a zasługą w tym jest wyraźnie założyciel - Alexander Gulyaev. Jego osobisty udział w dyskusji na temat umowy i strategii inwestycyjnej pozostawił pozytywne wrażenie. Podobało mi się jego profesjonalne podejście!
|
|
Sro Kwi 16, 2025 13:10 |
|
 |
MartwySzmer
|
|
|
|
Jestem zachwycony wsparciem, jakie otrzymałem od zespołu Legion. Prawdziwi profesjonaliści! Szczególnie chciałbym wspomnieć o Victorii - dosłownie prowadziła mnie za rękę przez wszystkie etapy transakcji. Miałem wycieczkę do Bukit, gdzie wybrałem moją kamienicę🏠
|
|
Czw Kwi 17, 2025 15:58 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Kwi 17, 2025 15:58 |
|
 |
|